رونمایی از تابلو پیشکسوت و قهرمان ارزنده
((دو ومیدانی))
پیشکسوتان سرمایه های ورزش هستند
در نهمین روز از ایام مبارکه دهه فجر ،طی مراسمی با حضور فرماندار،امام جمعه معزز ، رئیس اداره ورزش وجوانان ،جمعی از پیشکسوتان و مسئولین شهرستان استهبان ، ازتابلو پیشکسوت قهرمان ارزنده دو و میدانی شهرستان استهبان جناب آقای علی موحد پور رونمایی شد.
آقای اسماعیلی ضمن تقدیر از همه مسئولین ابراز داشت همکاری و همراهی مسئولین با این اداره قابل تقدیر است ولی این جوانان باید مورد توجه بیشتری قرار گیرند و می طلبد که مسئولین یک نگاه ویژه ای به این قضیه داشته باشند.
اسماعیلی در ادامه اظهار داشت تقدیر از گذشتگان لازم وحمایت از کسانیکه که در حال حاضر جهت خدمت گزاری به ورزش از دل و جان مایه میگذارند امری واجب است .
رییس اداره ورزش و جوانان استهبان از دومین رونمایی تابلو مربوط به سالن رزمی جودو بنام قهرمان ملی پوش ، مهدی فتحی پور در روزهای آتی خبر داد و بیان نمود به حول و قوه الهی اگر مشکلات مالی حل شود در آینده تمام اماکن ورزشی بنام قهرمان پهلوانان عرضه ورزش خواهیم داشت.
روابط عمومی اداره ورزش وجوانان
خیلی این کار عالی بوده است احسنت به همت اداره ورزش و جوانان