با حضور حجه الاسلام والمسلمین سید جعفر ساجدی امام جمعه و رییس شورای فرهنگ عمومی استهبان، فرهاد جهانخواه فرماندار و نائب رئیس شورا ، امید کیامرث رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورا، اعضاء شورای تامین شهرستان، مسئولین ادارات، اساتید و فرهنگ وران، جلسه‌ی شورای فرهنگ عمومی شهرستان در محل دفتر امام جمعه برگزار گردید.

در این جلسه حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید جعفر ساجدی در خصوص پاسداشت علامه سید جعفر کشفی به کیفیت برنامه، وزین بودن و انجام کار رسانه ای تأکید کرد و افزود در این پاسداشت علاوه بر اینکه این بزرگ مرد مورد معرفت قرار می گیرد استهبان هم در کنار آن به صورت ویژه معرفی خواهد شد.

امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی استهبان در ادامه در مورد سند مهندسی فرهنگی شهرستان و شیوه نامه اجرایی آن گفت هرچه اعضای محترم نظر و پیشنهادات خود را در حوزه سند فرهنگی به دبیرخانه شورا ارسال نمایند کار پخته تر و دقیق تر به انجام خواهد رسید.

فرهاد جهانخواه فرماندار استهبان در مورد پاسداشت علامه سید جعفر کشفی گفت معرفی چهره های فرهیخته علمی، اعتقادی و مذهبی با توجه به سابقه ای که در شهرستان وجود دارد کار بسیار مهمی است و بجاست که در معرفی این چهره ها و شخصیت های شاخص فرهنگی به نسل جوان تلاش کنیم.

فرماندار و نائب رییس شورای فرهنگ عمومی استهبان ابراز داشت برای انجام برنامه های فرهنگی ضرورت دارد تشریفات را کنار بگذاریم و از ظرفیت و توان مندی های موجود در شهرستان برای اجرای برنامه ها و همایش های فرهنگی استفاده نماییم.

امید کیامرث و دبیر شورای فرهنگ عمومی استهبان در مورد پاسداشت علامه سید جعفر کشفی، رونمایی از کتاب های ایشان و تجلیل از پزوهشگر و گردآورنده کتاب ها (سید حسن عارف کشفی) سخن گفت و افزود با تشکیل ستاد و تشکیل کارگروه های مختلف و همکاری ادارات، نهادها و کمک های مردمی می توانیم برنامه ای درخور و شایسته برگزار کنیم.

در ادامه اعضاء محترم پیرامون موضوعات جلسه به بحث و گفت و گو پرداختند.