استهبانی دیگر
کد خبر : 7784
شنبه - ۱۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۰:۱۹

پیام فرماندار استهبان به مناسبت روز خبرنگار 

کاری که خبرنگاران ژرف‌اندیش به آن همت می‌گمارند سبب‌ساز آگاهی‌ جامعه بوده و زمینه‌ساز وحدت و یکپارچگی ایران اسلامی می‌شود از این رو اهالی رسانه شایسته قدردانی بوده و قلم‌شان ارج و منزلتی شایسته‌ دارد.

پیام فرماندار استهبان به مناسبت روز خبرنگار 

پیام فرماندار استهبان به مناسبت روز خبرنگار

فرهاد جهانخواه فرماندار شهرستان استهبان با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار را به اهالی رسانه و اصحاب قلم و مطبوعات این شهرستان تبریک گفت.

بسم الله الرحمن الرحیم

ن  وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ

قلمی فایده دارد که بیدارگر توده های مردم باشد.  امام خمینی (ره)

روز خبرنگار روز تقدیر از زحمات کسانی است که با مسئولیت و آزادی و تحمل سختی‌های فراوان به نگاشتن حقایقی می‌پردازندکه رشد و توسعه جامعه را ثمر می‌بخشدو همواره به مثابه دیده‌بانان امین جامعه در عرصه‌های مختلف پرچم آزادی، آگاهی و امید را افراشته‌اند.

در جهان پیوسته و پیچیده امروز که از آن به عنوان دهکده جهانی یاد می‌شود سرعت تحولات و تغییرات چنان بر عرصه‌های زیستی انسان تأثیرگذاشته است که نقش مهم رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی، آگاهی بخشی و شفافیت دو چندان شده است و برای آنکه رسانه‌ها به درستی این نقش را ایفا کنند، نیازمند حضور شایسته و بایسته خبرنگاران به عنوان نبض بیدار و دیده بانان جامعه هستیم.

کاری که خبرنگاران ژرف‌اندیش به آن همت می‌گمارند سبب‌ساز آگاهی‌ جامعه بوده و زمینه‌ساز وحدت و یکپارچگی ایران اسلامی می‌شود از این رو اهالی رسانه شایسته قدردانی بوده و قلم‌شان ارج و منزلتی شایسته‌ دارد.

اینجانب، ضمن پاسداشت خاطره شهدای اصحاب رسانه به ویژه شهدای خبرنگار کشور ، این روز شکوهمند را به همه خبرنگاران، عکاسان، اصحاب رسانه و خانواده بزرگ مطبوعات و جامعه اطلاع‌رسانی شهرستان استهبان، تبریک عرض نموده، از توجه و اهتمام ویژه اصحاب رسانه در انعکاس اخبار و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و خدمات نظام اسلامی‌ قدردانی نموده و از درگاه باریتعالی برای خبرنگاران متعهد و کوشای این شهرستان  عزت ، سربلندی و توفیقات الهی مسئلت می‌نمایم.

فرهاد جهانخواه

فرماندار شهرستان استهبان

مرداد ۱۴۰۵