بزرگداشت روز فردوسی در استهبان برگزار شد.
به همت موسسه فرهنگی هنری تراته آوای باران و با حضور هنرمندان مراسمی در بزرگداشت نام و یاد فردوسی بزرگ در آموزشگاه موسیقی آوای باران برگزار شد.
در این مراسم ابتدا نقالی رستم و سهراب اثر جاودانه مرشد ولی الله ترابی به سمع حضار رسید .
در ادامه مجید بیگی پژوهشگر حوزه ادبیات فارسی با ارائه مقاله ای با عنوان “ فردوسی و زبان فارسی ‘ به اهمیت و تاثیرگذاری فردوسی در ماندگاری و حفظ زبان فارسی پرداخت .
اجرای موسیقی با سنتورنوازی محمدصادق فتحی از هنرآموزگاران آموزشکاه موسیقی آوای باران برنامه بعد این همایش بود که با شعرخوانی جناب بیگی همراه شد.
پایان بخش این مراسم گپ و گفت دوستانه و خاطره گویی استاد محمدرضا آل ابراهیم با هنرمندان حاضر در جلسه بود.
از نکات قابل توجه این مراسم حضور هنرمندان و پیشکسوتان هنر و اهالی رسانه استهبان از جمله اساتید محمدرضا آل ابراهیم ، قدرت رهنما ، حسام ایزدپناه ، علی مستفیضی ، رضا کریمی نژاد ، نازنین خراسانی ، شاهرخ ایوبی ، جواد آموزگار و مسئول کتابشهر استهبان جناب نامجو در این مراسم بود .